Főoldal

Szolgáltatásainkról bővebben:

Akár nagy méretben, akár nagy példányszámban!

Előnyeink: a legfontosabb nyomdai technológiák egy helyen történő alkalmazásával, a közvetlen gyártói kapcsolattal önök időt és pénzt takaríthatnak meg, és a széleskörű gyártási lehetőségeknek, a technológiák kombinálhatóságának köszönhetően a kis példányszámú, bonyolult munkától kezdve, a nagy mennyiségű gyártásokig mindent egy helyen tudnak megrendelni.

digitnyomdaDIGITNYOMDA CANON ImagePress C6000-es, színes digitális nyomtatóval nyomdai termékek széles körét tudjuk gyártani, ofszetnyomtatással megegyező minőségben, kedvező áron, bármilyen kis példányszámban, rövid határidővel, akár 1db-ot is!

A kivitel lehet egy- vagy kétoldalas, ofszetpapír, műnyomó, öntapadós vagy akár bizonyos típusú műanyagok, 300g/m2 (kb. 0,3 mm) vastagságig. A beépített tűzőegységnek köszönhetően percek alatt kézbe fogható a kész prospektus. Maximális nyomtatható méret: SRA3 (450×320 mm).

OFFSZETNYOMÁS B2-es, A2-es négyszínes nyomógépeken és A3-as egyszínes nyomógéppel. Gépparkunk lehetővé teszi a kis, közepes igények kielégítését, akár néhány száz szórólaptól, vagy prospektustól kezdődően, de a több százezer darabos gyártások sem okoznak problémát. A nyomda két műszakos munkarendben dolgozik, de igény szerint átállunk három műszakra, vagy hétvégi gyártásra is. A nyomatok feldolgozását automata Horizon brossúrakészítő gépsorral és egyéb kötészeti gépekkel végezzük. Természetesen az előkészítés CTP technológiával készül, és a gépmesterek munkáját fotospektrométeres Colormanagement rendszer és proof nyomtató segíti.

SZITANYOMÁS kiemelten nagy méretekben is, akár 3×1,6 méteres méretben is, 4C vagy korlátlan számú direkt színben. Cégünknél több nagyméretû szitanyomó gépsor áll rendelkezésre, 3×1,6 méter, 2,5×1,25 méter, 1,4×1,4 méter méretben, illetve B1-es, B0-ás méretekben. Jellemzően gyártott termékek: vinil öntapadók, műanyag táblák, molinók, kül- és beltéri plakátok, bannerok, UV-lakkozott nyomatok, kaparós sorsjegyek. A nyomtatás történhet oldószeres vagy UV technológiával, és rendkívül sok speciális effekt alkalmazható, mint például a hőre színt váltó, vagy világító festékek. A nagy gépparknak köszönhetően az egész nagy mérettől és mennyiségtől kezdve, akár az ötven darabos esküvői meghívó gyártására is van lehetőség.

DIGITÁLIS NYOMÁS táblás, tekercses kivitelben, 160 centiméter szélességben, UV, és oldószeres technológiával. Jelenleg HP FB500, Mutoh Zephyr, Mutoh Valuejet nyomtatókkal gyártunk digitális termékeket. A nyomtatók alkalmasak táblás és tekercses nyomtatásra is. Az FB 500 rendelkezik illesztő rendszerrel is, amely rendkívül pontos kétoldalas nyomtatást tesz lehetővé táblás termékek esetén. A digitális nyomtatás jól kombinálható a hagyományos szitanyomtatással, így egyrészt alacsonyabb négyzetméter árak alakíthatóak ki, illetve speciális termékek gyártására is van lehetőség, akár a cégünknél megtalálható mindhárom technológia együttes alkalmazásával.

Áruház-, üzletláncok, fiókhálózatok országos POS ellátása

Sok éves kialakult gyakorlattal és referenciával vállaljuk kereskedelmi láncok POS termékeinek legyártását, országos kiszállítását, szerelését, akció váltások végrehajtását. A szállítások, szerelések fényképesen és írásban dokumentáltak, jól követhetőek és ellenőrizhetőek. A termékek sérülésmentes csomagolásban, felcímkézve, igény szerint konkrét átvevőnek átadva kerülnek kiszállításra. Többféle kampány vagy termék esetén a termékeket a megrendelői igényeknek megfelelően összeválogatjuk, összecsomagoljuk akár légi, akár közúti szállításra alkalmasan. Lehetőség van központi raktárkészlet kialakítására is, mellyel órák alatt tudunk reagálni a felmerülő igényekre.


Cégünk 1994-ben alakult, 100%-os magyar tulajdonosi körrel, szakmai múltunk 1987-ig nyúlik vissza. Tevékenységünket saját, jól megközelíthető, akár kamionok kiszolgálására is alkalmas telephelyünkön végezzük, MSZ EN ISO 14001:2005 szerinti környezetközpontú irányítási rendszer segítségével.