Főoldal

Szitanyomás

Jellemző és speciális termékek: műanyag és papír alapú öntapadók, két oldalról olvasható öntapadók, nagyobb példányszámú molinó, műanyag táblák, árkiemelők, hullámkarton lemezek, részben és teljesen átvilágítható nyomatok, kaparós sorsjegyek, POS termékek, UV lakkozott nyomatok, könyvborítók, meghívók, plakátok, hőre színváltó nyomatok, utánvilágítós nyomatok, tükörezüst nyomatok, fényvisszaverő nyomatok, csúszásgátló nyomatok, fa, fém, üveg táblák, szinte minden, aminek alapvetően sík a felülete.

szitagepA szitanyomás a digitális nyomtatáshoz képest napjainkban is lényegesen kedvezőbb költségű gyártást tesz lehetővé viszonylag alacsony négyzetméter szám esetén is, sőt, sok esetben nincs is más alternatíva. Kültéri gyártásoknál vagy direkt színes flekkek nyomtatásánál ez a technológia biztosítja a legjobb, legtartósabb megoldásokat. A szitanyomatók lényegesen vastagabb festékréteget alakítanak ki a nyomathordozókon, mint más technológiák, így egyenletes telített színeket és hosszú kültéri élettartamot biztosítanak. Cégünk stratégiája a nagyméretű szitanyomás fejlesztése volt a kezdetektől fogva.TOG_0207_200_1 Több nagyméretű szitanyomó gépsor áll megrendelőink rendelkezésére, 3×1,6 méter, 2,5×1,25 méter nyomóméretekkel. Természetesen B1-es, B0-ás méretű gépek is vannak a kisebb méretű munkákhoz. A nyomatok lehetnek 4 színesek (color), vagy korlátlan direkt színesek, két oldalról olvashatóak, domborúak, hőre színváltóak, sötétben világítóak, két oldalról olvashatóak, tükör felületűek, fényvisszaverők, és még számtalan speciális felhasználási lehetőségűek. A 3 technológia kombinálásával pedig egész egyedi, különleges termékek előállítására van lehetőség. Kapacitásunk akár napi több ezer négyzetméter megnyomását is lehetővé teszi. A felhasznált nyomathordozók lehetnek papír, műanyag, üveg, fa, fém, ponyva, stb. A termékek stancolását, formára hajtását, konfekcionálását, egyéb feldolgozását szintén vállaljuk. Szitanyomó kollegáink közül többen 10-20 éves gyakorlattal rendelkeznek, és az évek során számtalan problémás gyártást megoldottak.

Technikai paraméterek:
Maximális rácsfelbontás 90 lpi
Színek 4c vagy direkt színek
Maximális nyomatméret 3000×1600 mm
Maximális anyagvastagság akár 100 mm
Kapacitás 3000×1600 mm, 2500×1250 mm, 1400×1400 mm, 1400×1000,
1000×700 mm méretben; Svecia, Siass, Thieme nyomógépekkel
Kiegészítők UV- és infraszárítók
Nyomtatható alapanyagok:műnyomó, ofszetpapír, pausz, műanyagok, papír és vinil öntapadók, molinó, kreatív papírok, szinte minden, aminek sík a felülete.
Árkérés